2007-02-26

Sportlov

Ja , nu har sportlovet redan swischat förbi , lite kallt men annars så blev det både lite skidor och ganska mycket stickande för min del.
Ett par nya vantar "dödskallevantarna" från helloyarn. De var jätteroliga att göra. Pulsvärmare har jag producerat några par till ......mamma har många frusna väninnor.

På tal om att använda gamla garner så har jag repat upp två tröjor ... det gav en rejäl påfyllning av garn.......

Men det stora projektet var nog att äntligen bli klar med min tröja i förgarn , att sticka var väl ok , (man kan väl säga att det inte är ett arbetet man tar med sig överallt ) garnet går av VÄLDIGT lätt. Det som var den stora utmaningen för mig var att sy ihop den .... hur som helst så är armarna på plats nu och jag har även testat att sy på lite fina band och sammet framtill, jag förbereder mig för den kurs i spedetröjor som jag ska gå i april i Stockholm. / Ylva2 kommentarer:

  1. Ja upprepade tröjor ger ju ett visst- "garntillskott" - Var det "cirkeltröjan" som föll för "nu ger jag upp, det blir inte bra"?
    Det där med banden var riktigt snyggt. Ska du förresten med på lördag?

    SvaraRadera
  2. Näe , det var inte cirkeltröjan den ligger där den ligger....
    jo vi tänkte vi skulle åka på lördag men Kickie och karin har inte bestämt tid ännu.....vilket tåg tänkte ni ta? ska ni ses vid ingången ? gå på mötet?

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.