2015-01-18

Julgarnsplundring

Måndag 19/1 under vårt ordinarie stickkafé har vi julgarnsplundring - ett sätt att bli av med det där garnet som är fint men som du aldrig kommer göra något av och förhoppningsvis få något du kommer göra något av istället. Om du vill vara med gör du på följande sätt:

1. Ta åtminstone 100 gram garn i samma kvalitet och lägg i en genomskinlig (ofärgad) plastpåse. Det måste inte vara hela nystan (men ska vara ostickat; alltså ej upprepat) och kan vara flera olika färger. För att det inte ska bli alltför orättvist ska garnet ha ett värde av 60-100 kronor (ca) och vara företrädesvis i naturmaterial (inslag av syntet går bra). Garnet ska räcka till ett litet projekt, typ sjal, mössa, vantar, muddar, sockor.

2. Om du har tänkt på ett särskilt projekt när du plockat ihop garnet får du gärna lägga med ett mönster eller en lapp med länk till mönstret du tänkt på.

3. Lägg också med en liten "present" (värde 20-40 kr) som gärna kan vara inslagen (säkert har du lite julklappspapper över som ligger och dräller). Här kan du välja fritt - stickmarkörer eller någon annan stickrelaterad pryl, godis, te, ett fint kort eller något litet som du själv skulle vilja få.

4. Ta med påsen till stickkafét. I utbyte mot påsen får du dra en lott. Senast kl 18.30 måste alla ha lämnat in sina påsar och vi börjar julgarnsplundringen. Lotten bestämmer vem som får välja först bland påsarna.

5. Ingen anmälan behövs utan det är bara att komma. Som vanligt ses vi på Café Linné, 1 tr upp, från ca kl 17.

Väl mött!
Hälsningar 

Liisa


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.