2007-10-28

En senkommen rapport

Som ni vet så åkte jag till Malmö för att representera vår lokalförening.
Det var 2 veckor sedan, men nu ska jag ge er lite bilder från helgen. Garninköpen spar vi till imorgon, då blir det "show-and-tell" på Café Linné!
Jag hade väldigt roligt, och vi pratade om massor med idéer för föreningarna, mer om det imorgon.


Det här är Lappen. Ja, det vill säga den lapp som alla föreningar fick i uppgift att tillverka, som en bild av sin förening.
Vendel-fläta, Fyrisån, Kungahögarna och namnet på föreningen. Det blev resultatet när Liisa, Åsa och jag hade gjort varsin bit. Det var inte många lappar som var klara, så vi kan klappa oss själva lite grann på ryggen.Här är en del av St Gertrud där vi höll till. Vi satt inte här inne, men här har Eva M Eriksson sitt bokbinderi. Oj oj, här kan man prata om hantverk!


Här står ovan nämnda Eva och räknar in oss, jag har för mig att det handlade om vilken sorts kaffe vi skulle ha på Patisserie St Gertrud.
På bilden även Ulla, Gudrun och Tanja. Bild nr 2: Vi var många som var med!Stickas ordförande Kathrine fick knöla ihop sig lite för att få plats i en bil när det blivit lite felräknat på hur många taxibilar som behövdes. Fråga mig inte hur hon fick plats.Och här är skörden av helgens samlade stick-insats. Stick-opp, som anordnade det hela, såg till att vi alla stickade på varsitt par vantar under helgen, de ska tovas sedan.


En mycket rolig helg, med mycket mat, prat och stickning. Och så förstås en Köpenhamnsresa för de som ville. Som sagt, inköpen därifrån förevisas imorgon!

2 kommentarer:

  1. Den blev ju väldigt tjusig -lappen klapp,klapp.

    SvaraRadera
  2. tack för rapport! tyvärr kunde jag inte vara med i måndags ( suck ) men destå roligare nästa gång.

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.