2007-09-03

Anna-Karins garn


Om man vill ha lite spänning i sin vardag rekommenderar jag alla att färga garn. Det blir inte alltid som man tänkt sig!
Jag började med den brun-svart-lila härvan längst till vänster. Den skulle egentligen se ut som härvan bredvid, röd-blå-lila. Efter att ha "räddat" den brun-svart-lila genom att hälla ihop alla färger och lägga ner hela härvan istället för att göra olika fält känner jag mig ändå ganska nöjd. Jag drog lärdom av detta försök och förbättrade min teknik så att härvan längst till höger blev nästan exakt som jag ville ha den, turkos-blå-grön! Den limegröna härvan har jag färgat genom att blanda gult och turkost efter att ha läst på denna blog http://garnlek.blogspot.com/. Hur läcker som helst. Jag har använt Zenits syrafärger som kan beställas här http://www.zenit-konst.se/Servlet. Nu återstår bara att se hur de multifärgade härvorna beter sig när man stickar!
/Anna-Karin

3 kommentarer:

 1. Det ser så läckert ut !!! Blir vädigt sugen att färga men måste i så fall utöka paletten med färg.


  /Ylva

  SvaraRadera
 2. Du fick verkligen till det till slut - jag ser fram emot ett uppstickningsexempel!

  SvaraRadera
 3. Kul, vad olika de blev!!! Är jättesugen på att färga mera själv. Och brun-svart-lila har jag också lyckats med förut, fast med lite mindre svart.

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.